Они одлучују о судбини светаШибицарење Савета безбедности

Лист „Огледало недеље“ број 61, 23. новембар 2005.

У глобалном „политичком лавиринту“ измешане су улоге, искривљени критеријуми, рокиране идеологије, побркани основни појмови – није лако разумети ко шибицари са судбинама народа – јасно је само ко у том хаосу плаћа.

Зејтенлик - српска знамењаАмеричка истраживања српског менталитета указују на мане и врлине које се не могу изменити.

Неминовни будући ратовиСрби ће се хвалити да су први спречили апсолутно зло

Лист „Огледало недеље“ број 64, 4. јануар 2006.

Јасно је да освајање преосталих планетарних ресурса улази у завршну фазу. Чини се да је стрпљење Сједињених Држава, доскоро највеће силе света, на измаку и да у свом походу на исток има све мање сигурних и искрених савезника. Указивање на тероризам као светски хит само подсећа на несигурност и вапај за помоћ.

Све безбедности су у служби Великог братаМеђустраначка борба у Србији око безбедносних институција само је показала да „велики брат“ увелико влада србским простором и да се безбедност државне администрације поставља испред слободе народа.

Откад је демократија захватила србске просторе, након прогона Срба из Хрватске и с Косова и Метохије и уништавања српске инфраструктуре у процесу опамећивања и уторавања Срба, много енергије утрошено је да се придобију и реформишу обавештајно безбедносне снаге, које су се супротставиле окупацији. Занимљиво је да на истом задатку ревносно раде невладине организације и демократске снаге – дакле оне снаге које је стимулисао „велики брат“ преко Националне задужбине за демократију. Тако је реферисао Пол Макарти 10. децембра 1998. пред Комисијом ОЕБС-а.

Administraciji SAD odgovara terorizamТероризам као амерички светски хит

Лист „Огледало недеље“ број 47, 13. април 2005.

Тероризам је постао светски проблем број један. Сједињене државе су обележиле све земље и организације које негују државни и сваки други тероризам. Међутим, показало се да та супер сила у све већој сваковрсној кризи, често изазива, ствара, обучава, наоружава и опрема терористе. Што је још занимљивије, савремени неговани тероризам омогућава прогрес и доминацију Сједињених Држава, које се у последње време издржавају искоришћавањем криза и последица ратова.

Генерал Кларк: администрација САД бежи од сарадње са СрбијомАмерика бежи од сарадње са Србијим, зато стално испоставља нове услове

Лист „Сведок“ број 552, 20. фебруар 2007.

Владари из сенке крију се иза паравана америчке демократије. Њихове слуге користе параване лажи и маскирна одела. Уцене и условљавања су само начин да се што више примакну Србији коју су осудили за своје злочине и желе да је докрајче.

Велики брат уценама ствара светски поредакУценама се непријатељи присиљавају на уступке

Условљавање партнерства и сарадње указује на све неизвеснију будућност. Уценама, претњама и потплаћивањем људи, приведен је крају рат на просторима претходне Југославије, протерани су Срби с вековних огњишта западно од Дрине, завршена је агресија на СРЈ, одвојена Црна Гора од Србије и постављени су марионетски режими у свим државама насталим разбијањем СФР Југославије. У току је откидање Косова и Метохије. „Велики брат“ преко држава-инструмената за стварање „новог светског поретка“ предаје србску територију вештачком народу (Албанци) измишљеном у току распада Аустро-угарске монархије. Уцене из ватиканско-вавилонског Брисела су свакодневне.

Нове границе између истока и западаПрогони уз затирање Срба

Лист „Огледало недеље“, број 67, 15. фебруар 2006.

У Хрватској је обављено најновије етничко чишћење, уништавањем и прогоном Срба уз помоћ Ватикана и Вавилонаца. Учинили су то исти деструктиваци који сада нападају Исток (Русију) и насељавају тзв. прогнанике по Европи, у настојању да развију још једно ратно жариште. Потискивањем Срба према Београдском пашалуку и освајањем „сиве зоне“ из периода „хладног рата“ квазихришћански библисти, и њихов НАТО, остали су без маске. После свега што се догодило од 1989. године, за Србе та зона постаје „Зона сумрака“?

Драшковић: Србија мора у НАТОШирење Европске уније и Натоа, у процесу који је започео Запад предвођен Великом Британијом и Сједињеним Државама уз подстицај Ватикана, остварује се без престанка од 1989. године у оквиру успостављења тзв. новог светског поретка. Писао сам о том феномену почев од првог новинарског написа објављеног у листу „Ревија 92“ (број 99, 9. јул 1993), под насловом „Бачена мрежа на Србију“. Изазивање распада СФРЈ од стране (САД и ЕЗ) и поседање Косова и Метохије трупама НАТО, које сам предвидео у том тексту, били су и остали у функцији ширења ЕУ (читај: Запада) и Натоа као основног инструмента за успостављање најављиваног „новог светског поретка“. Сви процеси од разбијања СССР, ЧССР и СФРЈ послужили су као припрема за предстојећи неминовни обрачун (рат) западне квалитативне и источне квантитативне цивилизације.

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 186 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd