vavilonКабалистичко-језуитско-вавилонска концепција поништила је услове за живот свих људи на планети, а на њој грађени "Нови светски поредак" уништио је дух, душу, морал и услове за опстанак српског и свих других слободољубивих народа.

Злочин је почињен. Али ко га је починио? Шта је истина?Људи жељни истине у времену смутње, на планети лажи, учинили су 4. јула 2015, у хотелу „Life Design“ (Балканска 18) у Београду, још један покушај да истином додирну систем „Великог брата“, који усмерава свет ка новим сукобима и самоубиственом рату западне и источне цивилизације. Организовали су Конференцију под наслвом „Сребреница 1995–2015: чињенице, недоумице, пропаганда“, у организацији Фонда стратешке културе из Москве и Музеја жртава геноцида из Београда.

Људско освешћивање - кроз откривање (откопавање) прошлостиПосле вишевековних прогона, Срби са избрисаним историјским памћењем полако се прикупљају у својој прапостојбини, запитани: шта смо то учинили да су се сви уротили против нас. Живе у царству обмана и лажи, у којем је најтеже питање: зашто се и Срби боре против Срба, када је коначно постало јасно: да никоме није јасно шта се Србима и њиховим братствима догађа.

Највећи део српске историје је избрисан(Извод из књиге „Неоружани облици агресије“)

Србима је Косово и Метохија веза са извориштемСадашњост Косова и Метохије одређивана је вековима, посебно од зачетка илуминатске идеје да се ратним сукобима, обманама и перфидијама обликује кабалистички светски поредак.

У новој вавилонској кули крију се пиони тзв. великог братаСве изгледа нестварно. Председник Србије се одрекао највернијих Срба, оних који деценијама опстају сaмо захваљујући вери у Бога, својој честитости и јунаштву...

...

Билдерберг 2015.Србија би требало да постави пет услова пре пријема у ЕУ

Лист „Сведок“ бр. 600, 22. јануар 2008.

У том тексту сам претпоставио садашње време, а предлог би затекао Запад. Агресијом на Југославију, државе Запада изазвале су на Истоку и Западу и у сопственој средини промене, које ће сасвим извесно (по)реметити њихову светску доминацију.

Нема извесније будућности под Европском комисијомПетооктобарска револуција смишљена још 1995.!

Лист „Сведок“ бр. 485, 8. новембар 2005.

Мегакапиталисти су још једном успели да наднационалним, неокомунистичким концептом преваре народе, да је за њих најбоље да се одрекну себе и пристану на привидну равноправност. У закулисној прерасподели тековина праван су "демократијa" и "заједничка безбедност", а корбач - неубојна оружја.

Руси би сачували Косово и Метохију за СрбијуСрби све мање и све ређе одлучују о својој судбини. С обзиром на то да Русија сада има снаге да пружи помоћ у решавању планетарног проблема, у вези ц протекторатом над јужном Србијом, најбоље решење ја да Косово и Метохија, док је још увек правно српска територија, уђе што пре, привремено, у састав Руске Федерације.

Ратоборни Американци су најплашљивији народ (Прилог проценама руске администрације и руском народу, ради бржег реаговања на актуелне процесе. У нади да ће текст неко превести на руски језик)

Иако је учествовао у креирању нових балканских граница, амерички председник Бил Клинтон није знао, нити је хтео, да зна суштину балканских међуетничких проблема. Први демократа света, имао је сопствене нерешиве проблеме с моралом и хуманошћу.

Ово нису последице земљотреса у Новом Саду, већ незаборавних НАТО бомбиСрпски народ никад у историји није био окупиранији, нити мање свестан своје неслободе. Није био никад изгубљенији, равнодушнији, безвољнији, безнаднији... У то стање успео је да га доведе „велики брат” уз помоћ својих службеника и слуга, стварањем света дегенерика, заменом теза и свега значајног безначајним, „испирањем мозгова”, излуђивањем медијским манипулацијама и осталим неоружаним облицима агресије. Будући да већ више од четврт века изучавам теорију ратова, не желим да се помирим с начином размишљања политиколога, који непрестано користе клишее из претходних векова, научене школске фразе, учења из радионица „великог брата“ и размишљање туђим мозгом. Када то кажем мислим на чудесну истину да умни људи још успевају да изговоре синтагме као што су „амерички интервенционизам”, „представник међународне заједнице”, „председник Америке”, „ставови и захтеви Европске уније” и сл.

Судбина похлепног самоурушавајућег системаСамоурушавање америчке империје предвидели су и њихови стратези као главну опасност 21. века, али нису очекивали да ће крај илузија настати тако рано.

Јоханан Рамати, из јерусалимског института за одбрану Запада, сматра да је понашање Сједињених Америчких Држава, у време изградње тзв. новог светског поретка, условило ситуацију да највећа светска сила сада „има мало непријатеља, много непријатних партнера који траже прилике не би ли поравнали рачуне, нема правих пријатеља а има опасне илузије”. Зато није чудно што се све више људи, у време срљања понизне српске администрације у наручје једине преостале суперсиле, све чешће питају зашто становници света мрзе Америку и хоће ли она успети да одоли све очигледнијим искушењима које је сама изазвала.

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 178 гостију и нема пријављених чланова

Our website is protected by DMC Firewall!