Врховни поглавар римске Свете столице Карол ВојтилаИ папа у масонском ешелону

Лист „Ревија 92“ бр. 129, у Београду, 23. септембар 1994.

Овај напис објавио сам под псеудонимом Светозар Лесковчанин. У то време мој претпостављени ми је забранио да објављујем написе без његове дозволе, односно без процедуре предвиђене Правилом службе. Нове реченице у тексту исписане су курзивом, да би се уочила разлика два времена.

Аутор текста, Светозар Радишић, сматра да су „гафови“ тзв. Светог оца у великом степену у сагласности с поступцима твораца најновијег „новог светског поретка“. Поставио је питање: хоће ли покушај обједињавања две хришћанске цркве, кроз још један нови екуменизам, који заговарају папе после 1979. године, омогућити остварење масонске идеје да се створи глобализам и планетарна религија.

Тзв. азиланти су усмерени погрешним путемСједињене Државе и Европска унија ратују против Срба

Аутор написа, Светозар Радишић, сматра да се Србима упорно понавља историја и то понављање подсећа на чудесну благодат, као да постоји учитељ који је бескрајно стрпљив и чека да се животна лекција кад тад научи.

Васпитање на грудимаПостоји само један излаз из планетарне кризе, а то је да се одваспита прва генерација васпитаних васпитачица. То је најбољи начин да се у име извесније будућности измене концепти који су довели свет до ивице амбиса.

Истовремено се морају поштовати истинска научна постигнућа из свих наука.

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 183 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is a Joomla Security extension!