Наручивање

Књиге се могу наручити директно код аутора или преко следећих интернет књижара:

или купити у следећим књижарама:

  • „Јасна пољана“, Београд, Чумићево сокаче, приземље, 063/422273
  • „Прозор“, Краљево, Хајдук Вељкова 24, +381 36 236 347, 064/3593085

Мишљења читалаца

„Још један брилијантан допринос за одбрану истине и менталног здравља уснулог народа, који посрће из летаргичне крајности до еуфорично-ирационалних приказа својих фрустрација задобијених кроз монструозни, злочиначки, денацификациони процес «демократске транзиције». Још један величанствен допринос правог српског војног интелектуалног витеза у једном можда и последњем судбоносном невидљивом рату за опстанак народа."

др Добросав Ђелошевић


„Драги пријатељу, управо сам јутрос са колегама коментарисао твоје књиге и цртао сам те речима. Сви твоји аналитички текстови су ризница истине и надахнуће за наш уснули народ. Хвала Богу да постојиш."

др Добросав Ђелошевић


„Хвала је само реч. Догађаји иду својим током, ал' случајности не постоје. Наступа Ваше време – будите храбри, као што сте од Бога дати."

Јасна Костић


„Ти драги Светозаре ради духовно, а Космос ће одлучити када, где и како ће се то остварити према космолошким законима Ума!"

Проф. др Велимир Абрамовић


„Цењени господине професоре, у једном недавном, врло емоционално-стресном тренутку, који је резултирао и енормним крвним притиском, сетила сам се неке од ваших емисија на интернету, као и елемената из књиге Моћ подсвести, које сам врло успешно раније применила у животу. И помогло је, тада.

Сада сам напредовала. Пратећи вас, морам да кажем да сте стекли још једног великог поштоваоца. Као предавач сте изванредно ненаметљиво-убедљиви, сталожени и сасвим јасни. Сјајно, заиста. Ваша молитва за самоисцељење ми је неизмерно помогла, терапија је у току, а резултати су изванредни."

Доц др Оливера Стојановић, дипл. математичар, Мр. Сц. демографије и PhD медицинске информатике


Проф. др Светозар Радишић ме (и са мојих 70 година) сваком својом речју (у својим писаним делима, предавањима, гостовањима, интервјуима и разговорима) својим начином изражавања, појавом и држањем, својим темама и обрадом тих тема, својом једноставношћу и достојанственошћу, својом свестраношћу и својим личним примером у сваком овде и не написаном појму, поучио и поучава ме врлинама, љубави, истини и истинољубивости, души, поштовању себе лично и свих и свега око себе, мишљењу - свестраном, узрочно-последичном и мишљењу до краја - и шта су то мисли, која енергија је у мислима и шта та енергија све може да постигне, и васпитава ме да и ја учиним бар делић онога што је он лично учинио, што чини и што ће чинити докле год буде жив. Осећам у души својој да је то професорово животно опредељење. Мислим да сам у праву.

 

Бескрајно сам срећна што сам наишла на оваквог учитеља и просветитеља. Ценим ја и остале ауторе професоровог кова, али је мени проф. др Светозар Радишић посебно у мом срцу и у мојој души.

Свом драгом и цењеном професору желим успех и срећу и изнад свега добро здравље."

 

Nathalie Ekert, HU-5000 Szolnok/Солнок, 11. новембар 2018.


„Професор Радишић, несебично и на свакоме разумљив начин, дели своје неисцрпно знање из области вештине и метода ратовања, војних доктрина, геополитике, историје, магије, душе, духа, психе, мисли, исцељења душе и тела, природе бога и космоса итд. и доказује колико је све то међусобно повезано. Свака његова књига, чланак, аудио и видео-запис је злата вредан, за сваког ко стреми ка духовном испуњењу и трага за целовитом сликом и правим истинама света који нас окружује."

Жарко Петровић


Актуелне посете

Ко је на мрежи: 833 гостију и нема пријављених чланова

Our website is protected by DMC Firewall!