Србија – Земља менталних патуљака

Srbija i patuljciОвај новинарски напис објављен је под насловом „Србија у оковима подобности“ у листу „Сведок“ број 617, 20. маја 2008. године и на сајту „Видовдан“ 20. августа 2008, а затим су га преузели сајтови dijaspora.wordpress.com 13. августа 2012. и vaseljenska.com 20. септембра 2012.

Све(т) се мења

Svet se menjaОвај новинарски напис објављен је под насловом „Русија увек спремна да одговори и енергетски и војнички“, у листу „Сведок“ број 578, 21. августа 2007. године. 

Могу ли да опстану Сједињене Државе?

Pad SADАмерика се окреће микрочипованој контроли кретања људи и њиховог ума

Лист “Сведок” број 599, 15. јануар 2008. Дакле, ово сам написао пре девет година:

http://www.vaseljenska.com/misljenja/mogu-li-da-opstanu-sjedinjene-drzave/

Фантомске Сједињене Државе имају привидно одлучујућу улогу у свету, а заправо су инструмент „великог брата” на исти начин као и НАТО, ОЕБС, ЦИА, НСА, ДИА, СТО, ММФ, НАСА...

Док су очи свих које угрожава политика САД и Велике Британије усмерене ка Вашингтону, „велики брат” из Лондона, Њујорка, Брисела и Стразбура успева да помоћу својих инструмената пљачка преостале ресурсе и контролише кретање људи и њиховог ума.

Треба очекивати да ће убрзо, након освешћивања руље, „владари из сенке” бити први микрочиповани.

Власт у Србији није србска

Srbomrsci iz okruzenjaМагазин „Таблоид“ и сајт „Vaseljenska.com“, 15. фебруар 2015.

Објављено је у књигама историчара, да сви Срби света сада сведоче време у којем су очевидна настојања епохалног „претовара“ кривице на српска плећа. Изједначавају се Јасеновац, Сребреница и Вуковар, чиме се кривица за геноцид товари на србске наследнике. Разочаравајуће је то, што је Влада Србије поднела противтужбу против Хрватске десет година касније (јануар 2010), а одавно је имала на располагању чињенице о хрватским концентрационим логорима смрти у Старој Градишки, Сајмишту и на многим другим местима, где је убијено на стотине хиљада Срба... Имала је све податке о противуставној сецесији Хрватске из Југославије, током које су хрватски „домобрани“ и „драговољци“ обавили злочине геноцида над Србима у хрватским градовима: Госпићу, Загребу, Задру, Сплиту, Осијеку, Вуковару... Постоје подаци и докази да је Хрватска извршила агресију на Босну и Херцеговину, да је прогнала стотине хиљада Срба из Хрватске и окупирала Републику Српску Крајину...

Има ли душу господин Робинсон?

Sudjenje SrbimaЛист „Огледало недеље“ број 69, 15. март 2006.

Пулен Александра Вучића, новинар Миломир Марић, уредник на ТВ Happy, после 18 година од почетка окупације осмелио се да позове у своју емисију у госте војнике који су бранили Србију на Кошарама 1999. године.

Оптужница подигнута против Небојше Павковића, Владимира Лазаревића, Властимира Ђорђевића и Сретена Лукића има само политичку димензију.

Званичан став администрације Србије о окупацији Србије, србским патриотама и херојима одбране још се не зна.

Пентагон планира и експлоатише несреће

Pentagon planira nesrece„Пентагон планира, производи и експлоатише несреће“

Лист „Ревија 92“ бр. 252, 11. јун 1999.

Амерички војни стручњаци покушавају да провире изван тродимензионалног простора у тражењу савршенијих облика деструкције и контроле планете.

Војни прогнозери верују да ће до правог враћања офанзиве као доминантног облика рата доћи у току четвртог циклуса ратовања одређеног револуцијом у информатици. Реч је о развојној фази рата о којој је средином 1997. године у напису „Циклуси рата“ писао амерички генерал Роберт Скеилс, главни аутор књиге „Извесна победа“ и званичног извештаја КоВ САД о рату у Персијском заливу.

 Крај људског рода у невидљивој ери

2Дискусија на Протестном скупу о теми „Микрочиповање и личне карте са микрочипом“ (Машински факултет – амфитеатар А), у Београду, 14. децембра 2006. године. Учесници су били: Владимир Божовић, др Kоста Чавошки, Милош Kнежевић, Александар Трифони, Александар Павић...

Изнервирао их Уго Чавез

Kanata KanadaНаписано 20. јуна 2006. године.

Састанак тајанствене Билдерберг групе одржан је од 8. до 11. јуна 2006. године у малом месту Каната, неколико километара од Отаве, у Канади. Занимљиво је све што се тада догодило, али има и правих „бисера“. Шта је то Билдерберг? – питала је неупућена директорка Патрис Бесил новинаре. Објаснила је да они у поменутом термину имају резервацију за конференцију једне пословне групе из Торонта и једне из Монтреала. Ни власник хотела, Теренс Метјус, није могао ништа више да каже: „Да ли је то догађај који би требало да уприличим у хотелу?“

Осамнаест година окупације Србије

NATO agresija na SRJПре тачно осамнаест година, 24. марта 1999. године, почела је језуитско-вавилонска окупација Србије.

Српски народ никад у историји није био окупиранији, нити мање свестан своје неслободе. Није био никад изгубљенији, равнодушнији, безвољнији, безнаднији... У то стање успео је да га доведе систем „великог брата“, уз помоћ својих, у државне администрације уграђених, службеника и слуга, стварањем света дегенерика, заменом теза и свега значајног безначајним, „испирањем мозгова”, излуђивањем медијским манипулацијама и осталим неоружаним облицима агресије.

Страна 1 од 5

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 554 гостију и нема пријављених чланова

Our website is protected by DMC Firewall!