Соратовцима је потребна помоћ

Gej parade

 Први пут је ова тема објављена под насловом

Антисрпски изопачени понос

(Лист "Српски глас Бока", број 42, децембар 2010. и

Сајт "Васељенска ТВ", 21. јун 2012. године)


Не заборавите, написе са овим садржајем не објављује ни једно средство јавног информисања у Србији, што је најбољи доказ окупираности Срба и Србије после 2000-те године. ЛГБТ популација доминира у власти Србије и ликује. Годинама пишем о овој теми и бринем на који начин ће реаговати изопаченици. Не мислим на оне који шетају у бојама дуге, већ на оне о којима је писала Олга Николајевна Четверикова у књизи Изопаченици. Ови што се љубе, ђускају и шетају нису опасни – они су инструменти изопаченика, који су изазвали и рат у Украјини. Можда? Највероватније? Када кажете нешто против Европрајда (12. до 18. септембар 2022, или 2. септембар 2023.) можете имати немале – проблеме, као да сте се сукобили са најмоћнијим Србима – председником и премијером Србије. Ово треба схватити као коментар стратегисте из области одбране. Коментар је изазван понашањем власти, окупатора из Европске уније, Сједињених држава и Велике Британије и настраних људи који на силу желе да ремете мир у србској Србији. Уосталом, Одбрана у време присутног сведимензионалног рата поприма много шире димензије. За оне који не знају шта су то Соратовци, пишем да је реч о следбеницима Сората. Сорат је задужен за разврат, а подржан је од Луцифера, Ахримана и Асуре. Коме то није познато, значи да треба више да научи ос вету у којем живи и да схвати зашто је Земља планета рата.

 

После свега што се догодило на Балкану од 1989. године и у Србији после 1998. године, јасно је да је у току распарчавање Србије и наставак цепања и уништавања србског националног бића.

Вашингтонски и бриселски глобалисти преко „марионета у освојеним државама“, у процесима названим транзиција и регионализација, стављају недовољно умне и распамаћене људе под потпуну контролу кретања и ума, истовремено са смањивањем броја „бескорисних изјелица“. Све више је доказа да постоји очигледан шаблон за ситњење држава и стварање „бонсаи република“.

У Србији се тај шаблон манифестовао кроз разбијање и распарчавање Југославије, Србије и Црне Горе и србског бића, пљачкање и присвајање свих ресурса (вода, злато, биљке и сва рудна богатства), малтретирање Срба на Косову и Метохији, микрочиповање докумената, животиња и људи, прихватањем и легализацијом избеглица, крађу беба и деце, засипање из ваздуха хемијским супстанцама, измишљеним пандемијама, претњама Србима под фирмом да су националисти, неофашисти и десничари (прети се чак денацификацијом, а СПЦ се проглашава за кочницу „новог светског моралног тренда“ и, наравно, кроз процес медијске афирмације „параде љубави и поноса“. То су само неки од инструманата за стварање глобализма, у којем је испланирана потпуна неслобода људи у неоробовласничком поретку. „Струке“ попут медицинара и фармацеута одигравају веома значајне улоге, притом неспризорно ниподаштавају све остале струке. Дакле, „геј права“ нису средство спољног притиска, како још пишу Титови ученици, него инструмент за довршавање тзв. новог светског поретка, који ће се финализовати као неоробовласничко друштво, које предводи тзв. светска влада – језуитско-вавилонско-хананска елита.

Параде љубави и поноса у светосавској, православној Србији, намањене су да скрену пажњу људи од срамне улоге „демократске“ администрације у историјском губљењу Косова и Метохије, затим од сарадње са окупаторима, прихватања за србски народ погубне регионализације, историјских прогона и неовлашћеног, бесрамног бомбардовања и ракетирања Срба.

 

Србија се спремала за „љубавни понос“ Parada ponosa

Ради уласка у Европску унију, политичари из блока заснованог на устаљеном праштању свих зала којима су Срби били и сада су изложени, желели су да докажу „свету“ и „парадом поноса“ да су Срби достојни „Старе даме“ (Европе). Никако да нађу времена да прочитају књигу Владимира Дворниковића, највећег српског карактеролога, објављену 1937. године под насловом „Борба идеја“, у којој пише:

„Срби и Словени, као епски људи, никада нису били омиљени или макар признати као равноправни у Европи, јер су их сматрали културно инфериорним“. Да ли је нешто демантовало Дворниковића? Ратови? У свим ратовима, без обзира што Срби нису никада били против „Европе“, подржавани су србски вековни непријатељи. Европејци су подржавали оне који су Србе прогонили, покушавали да их пониште и који су Србима отимали и брисали историју, писмо, језик и културу.

Истина је нажалост провидна: такозвана србска власт, састављена од марионета пробраних у Вашингтону, Лондону, Бриселу и Стразбуру, већ двадесет две године „купује време“ за Запад, који се острвио на Србе. Притом, не дозвољава србском народу да се освести, прогледа и схвати да су бриселски и вашингтонски глобалисти заједно са луциферинајцима пресвученим у „демократе“ учинили све да униште основе за србски опстанак.

Упркос свакодневним порукама да је мисија названа „парада поноса“ опасна по мир, слободу кретања, па чак и животе грађана Србије, тзв. демократска а суштински неокомунистичка власт, надметала се у подршци очевидне опасности. То само подсећа на 1999. годину, када су челне „демократе“ подржавале бомбардовање Србије и Београда, док се народ не уразуми и преда. У политичке притиске, за које се верује да су „страни“, непрестано су умешани ЦЕСИД и ГСА, који политичким (што значи нелогичним, недовољно писменим) речником обавештавају јавност о „хомофобичној Србији“.
„Демократе“ и њихови напредњачки наследници не желе да схвате шта значи објављени став: „Број грађана Србије који сматра да је црква у праву што осуђује хомосексуалност повећао се на више од 60 одсто“. Тај податак одузимао је годинама право на име „Демократској странци“, будући да су демократе (па и србске) дужне да поштују већинско мишљење народа.

 

Хомосексуализам је ипак… Homoseksualizam

До „септембарских и октобарских парада“ било је познато да више од 64 одсто грађана Србије сматра да је хомосексуалност опасна по друштво. Већина становника Србије сматра да држава треба да ради на сузбијању хомосексуализма, а око 40 одсто становника Србије мисли да је хомосексуалност „западна измишљотина“ намењена да уништи породицу и традиције.

Фамозна прича о томе како је једна од америчких асоцијација психијатара скинула хомосексуалност са списка болести 1973. се често користи као аргумент. То би било исто као када би неко ново удружење географа прогласило земљу коцкастом и цео свет ту „чињеницу” морао да прихвати. Уосталом, у ICD-9 систему, који је претходио данас важећем ICD-10, хомосексуалност је била забележена као психијатријска дијагноза (Видети: Ahim Haug, Mala knjiga o duši – Vodič kroz našu psihu i njena oboljenja, стр. 61).

Очевидно је да се власт у Србији понаша антисрбски. Постоји још једна по њу лошија могућност, а то је да њени припадници нису свесни шта раде. У том случају су недорасли „историјском тренутку“ и по томе се поиустовећују са Милошевићевом влашћу, којој су управо то замерали. Ако је неспособност и незнање узрок безусловне сарадње са непријатељима Срба, онда је реч о несвесном трасирању пута у србско безнађе и нестанак. Све на то наличи. Будући да се у Украјини води пресудан вишедимензионални рат човечанства, требало би да свака антисрбска администрација стрепи од исхода тог рата – ЛГБТ популација посебно. Када се посматра само Србија, чини се да се Западу жури да што више споразума постигне пре наговештене капитулације, а прозападни системци као да заборављају да све што је потписано под притиском нема правну вредност - правно не важи. Прозирно је ко све стрепи од исхода рата између Запада и Русије, односно од исхода рата између западне и источне цивилизације. Сви заплашени окомили су се на Србију.

„Демократе“ и „напредњаци“ су, једноставно, дозволиле да Србија буде окупирана, опљачкана и понижена. У процесима транзиције, приватизације и регионализације, Срби су након уништавања инфраструктуре, током агресије НАТО-а у 1999. години, сатанизовани, продани, обесправљени и осрамоћени. Србски необразовани мамонисти из Демократске и Напредњачке странке, продали су и економски уништили Србију за „шаку долара“, уз помоћ Светске банке и Међународног монетарног фонда посредством њихове испоставе у Србији – странке Г17+ и финансијских саветника које су они одредили. Зар неко може да заборави саветнике напредњака: Алфред Гузенбауер, италијан Франко Фратини, француз Доминик Строс Кан, Енглез Ентони Блер... Видети: Мирјана Анђелковић Лукић, Отворене вене Србије, стр. 280).

Сви закони усвојени после 2000. године, у име просперитета и уласка у Европску унију, само су стезали омчу око србског националног бића, одузели слободе кретања, мишљења и говора. У Србији слобода више не постоји, а пљачка народа је свакодневна. Порези се размножавају и повећавају, а притом правдају да су такви исти у Европској унији. Народна скупштина одлучује у име народа, којег више нико ништа не пита.
Занимљиво је да председник свакодневно истиче да је изабран вољом народа, а при томе запоставља истину да га је у идеалним условима по њега, на једном од избора којим се хвали, изабрало 1.823.147 (48,25 одсто од оних који су изашли на изборе), то значи да га није изабрало 4.916 294 људи. Срби су приморани да свакодневно у медијима посматрају човека који не говори истину.

Растаче се држава Србија пред очима Срба, а народ то растакање посматра немоћно, јер не сме ни да помисли да се негде окупи. Та привилегија је доступна само настраним лицима и невладиним организацијама. Администрација коју србски народ плаћа је истовремено недоступна и охола. Одвојеност србске власти (тако се то каже) од народа, све више се повећава. То се чини новим врстама контроле: камерама и микрочиповањем (преко пасоша, личних карти, здравствених, куповних, банкарских, саобраћајних и других картица), карантинима и повећавањем дражби. Слободу кретања и мишљења онемогућавају системи које народ плаћа за (о)чување слободе. Наводна безбедност је већ сада заменила слободу. У Србији, као и свуда у језуитски кабализованом и вавилонизованом свету има новца за микрочиповање говеда, а нема за беби пелене, лечење тешко оболеле деце и пејс-мејкере. Болеснике од рака, после НАТО бомбардовања Србије више нико не помиње.

У таквој, рањеној Србији, политичке слуге „великог брата“ настоје да замене и поистовете чувени србски понос, који је Србима једна од основних особина, бесрамним, бесмисленим, извитопереним „поносом“ хомосексуалаца. Притом, настоје да парадирају у време када су параде изгубиле сваки смисао. Параде припадају временима победа. Приличе само победничким војскама, њиховом народном слављу и славолуцима. Парадом настраних људи поништава се срам, историјски понос и понос сваког човека.

Настојање да се то догоди није чудно, будући да су идеје потекле из антиисторијског, талмудског легла. Тако се ствара основа за будућност иза које више неће бити историје, јер ће све културе нестати у ратовима који непрестано трају. Да ли „светска елита“ брине о споменицима културе и артефактима у Винчи, Старчеву, Нишу, Врању, на Косову и Метохији, Авганистану, Ираку, Либији…? Свуда су изазвали ратове да би смањили број „бескорисних изјелица“ и поставили своје марионете, а наводно у бризи за културу порушене богомоље и манастире граде они који су их срушили. Какво лицемерје!!!

 

Глас науке Pederski gen

Медицина, која је још на снази, јер се и науке убрзано прилагођавају ставовима „великог брата”, ипак има другачије доказе о суштини хомосексуализма. Током вековне праксе прикупљено је много доказа да је хомосексуализам болест и да је умишљеност веома присутна.

С друге стране, докази да није реч о болести су на нивоу спекулација, као она фамозна прича о „педерском гену” који многи спомињу као аргумент. Проблем је што постојање наведеног гена није доказано, баш као што није доказано постојање Хигсовог БЕХ бозона.

Не би било чудо да га неки набеђени хомосексуалац „пронађе”, јер се „нација хомосексуалаца” убрзано размножава, будући да је бити геј стално подгрејавани хит-мит, а људи су научени у језуитским школама да мисле само на интерес и да се не опиру безумљу. Можда је решење да после садашњег рата у Украјини, где се Руси боре против изопаченика, преостали народи њима доделе ограничени простор и дозволе да обликују државу. У тој држави, ако им се исплати, могу да парадирају до миле воље. Уосталом, коме се они то показују и на шта су поносни? Једино је очевидно да се лепо забављају и када немају публику.

Фамозна прича о томе како је једна од америчких асоцијација психијатара скинула хомосексуалност са списка болести 1973. године често се користи као аргумент. То би било исто као када би неко ново удружење географа прогласило земљу коцкастом, или јајоликом и цео свет ту „чињеницу” морао да прихвати.

Попут заговорника и промотора животних апсурда, неки хомосексуалци су смислили и јавно промовисали став да су ови људи који их прозивају прикривени хомосексуалци. Тај став за оне који не мисле делује перфидно, а истински је приглуп. Та тврдња доказује да њихов поремећај није у вези с телом и генетиком, него с истинитим информацијама у уму, као компоненти душе сваке личности. Напросто, не говоре истину, нити им је она важна. Запис у молекулу ДНК се може изменити.

Недостатак истинитих информација оптужује научнике и учитеље, а посебно медицинско особље. Логичнија је сумња да су сви хомосексуални парови, који траже да усвоје малолетну децу било којег пола прикривени педофили, а за то их нико не оптужије, јер за то не постоје докази. Требало би да се чувају управо од такве нечије оптужбе. Јер, чини се да разврат на који подсећа однос хомосексуалаца није далеко од педофилије, уколико је потребно законом одредити годишта којима је дозвољен однос. С друге стране, ако се годишта не прецизирају, онда је неко намерно омогућио потенцијални злочин.

Ипак, са становишта науке, реч је о нетипичном сексуалном односу између мушкараца и исто тако између жена, односно о неприродном односу истих полова. На основу већине истраживача хомосексуализам је присутан код један до пет одсто људске популације, а по другим подацима он обухвата шест одсто мушке и три одсто женске планетарне популације.

Међутим, мишљења о хомосексуализму су значајно различита, тако да је интервал много већи, када су аутори истраживања хомосексуалци.
Но, научници попут академика Георгија Николајевича Ситина и др Ларисе Форине (који су учествовали у пројектима са космонаутима) сматрају да су проблеми свих настраности везани за мисли, емоције и нагон, те да их је могуће отклонити тако што се прочишћене мисли, попуњене са правим оздрављујућим информацијама, упућују у подсвест људи чије су личности измењене из било којег разлога. Тако се отклањају све болести зависности а исто тако и ружне, умишљене навике.

Уосталом, проблем с истополницима је космички проблем, јер где не постоје два пола не постоји живот, будући да је живот, према знањима научника, кретање енергије између два пола. Хомосексуализам поништава пород, а то значи и живот – продужавање врсте. Проблем настраних људи заљубљених у исти пол је заснован на душевном поремећају. Психолози би требало да тестирају и мисли и емоције људи који се самопроглашавају хомосексууалцима.

Можда би хомосексуалци требало да се позабаве истраживањем Карла Густава Јунга. У његово време знало се, да је метода психотропне медицине најбоља за процес обједињавања персоне и сенке. Пошто садржај сенке није прихватљив за персону, сукоб може да буде веома жесток, па надмашује личност и његову породицу. Често је излаз у компромисном прихватању новог симбола у процесу амалгамације, у смислу њиховог стапања уз савршено познавање душе. То је могуће, јер снисходљива персона има велики потенцијал за промене и прилагођавања. ЛГБТ популација је све агресивнија и све мање допушта да се грађани слободно крећу улицама.

 

Изгубљена оријентација Izgubljena orijentacija

У држави попут садашње Србије могуће је и природно антисрбско парадирање. Оно је антисрбско и провокативно због занемаривања србске културе, традиције, религије и менталитета. Срби су у таквој Србији угњетени ставовима администрације коју нису изабрали. (Уосталом, није познато колико Срба излази на изборе у Србији, као што није познато колико је Срба вакцинисано, нити колико је Срба поносно што би да мењају пол ). Да ли би било демократски да се то зна? Природно је што слуге мегафинансијера попут представника и заступника немачке и холандске геј популације у Србији, Волфрама Маса и Јон ван Дартела, неумно и бездушно тврде да су права њихових настраних популација важна за процес европских интеграција.

Упркос податку да га је на функцију изабрало око 32 одсто грађана Србије, Борис Тадић је храбро подржавао хомосексуализам и „параде поноса“. То је за њега био „цивилизацијски искорак“. Неминовно присуство полицијске коњице, водених топова у резерви и примене „неубојног оружја“, не показије да је Београд безбедно место. Пре би се рекло да таква ситуација показује да „србска администрација“ не мари за „глас сопственог народа“ и да јој Срби ништа не значе. Али, да ли се нешто променило код Александра Вучића, па и проценти су исти?

Уосталом, то што се догађа са Србима на Косову и Метохији, а чему кумују политичари Србије и Црне Горе, срамота је за цео људски род на почетку 21. века. Зато, после свега што се догодило после 2000. године, треба питати демократе и напредњаке где им се изгубише резултати „француске револуције“? Шта се то догоди с „америчком и европском демократијом“ и политичким сновима? Како челници Европске уније 2016. године, после свега што се догодило и што се догађа, мисле да створе извеснију будућност на некада најстаријем и најкултурнијем континенту?

Откуд толико незнање у Европској комисији у вези с тим ко је ко на Косову и Метохији? Ко изгради толике манастире и ослика их тако да чине светску културну баштину? Зар су поборници „великог брата“ заиста наумили да претворе у прах целокупну културу људског рода? Има ли Запад човека попут црноречког новомученика Харитона, ког су Арнаути рашчеречили и отсекли му главу само зато што је србски монах, иако је баш њима помагао у добру и злу (и Шкипетарима и њиховим вођама)?

Очевидно је да на Косову и Метохији, у Србији, на Балкану, у земљама у транзицији, живе људи које у групи „Билдерберг“ зову „бескорисне изјелице“. Очи наводних србских демократа и напредњака усмерене су према Вашингтону, Лондону, Бриселу и Стразбуру као да су тамо божанства. Било би то због политичких или неких других интереса можда и разложно, да тамо не службују они који су идејно учествовали у највећем прогону Срба у историји људског рода. Да ли је то безумље довољно за „космички бол“ и срамоту дужу од живота? Срби на то кажу: „Где ће им душе“ и „опрости им Боже не знају шта раде“?

Мора се признати да је један феномен провидан. Боље је да се народ усмери према геј парадерима, него према председнику и осталим системцима, који отворено учествују у черечењу србског простора и србских тековина. Све чешће парадирање настраних људи, уз музику, спорт, филмове и ријалити програме, ствара политичку сумаглицу и тако прикрива сурову стварност – коначно уништење Срба и Србије.

Зар нису довољни споменици у облику разрушених зграда Министарства одбране и Генералштаба Војске Југославије (то нису зграде Војске Србије) и Министарства унутрашњих послова, те са црном земљом сравњена зграда некадашњег „Маршалата“, па ипак, баш америчкој администрације продана (ако не поклоњена), да се схвати шта се догађа Србима и Србији? После 2000-те године, амерички држављани у Србији (постоје информације да су бројни, добро наоружани и још боље опремљени), који се здушно и даље боре за откидање Косова и Метохије, понашају се као да су поболи освајачку заставу на најлепшем делу Дедиња. Учинили су то крај некадашњег симбола највише власти – србских дворова. Закуцали су ту заставу у србска срца у Београду, на исти начин на који су поболи заставу у бази „Бондстил“ (сада је зову камп), где је срце србске духовности. Својим бесрамним понашањем (понашањем америчких председника и министара иностраних послова) само доказују да су наставили сведимензионални рат против Срба.

Притисак, који повремено помињу Александар Вучић, Ивица Дачић и Слободан Антонић, „да се поштују геј права у Србији“, свакако није настао у источним администрацијама, а то значи да се западни глобалистички поход на србске душе наставља. Заанимљива је смела изјава председника Србије од 12. августа 2022. године, коју је упутио владики Никанору, због тога што је бацио анатему на прајдовце и проклео ЛГБТ популацију и Ану Брнабић: „Епископ Никанор је увредио себе (sic!) и унизио Српску православну цркву изјавом о Ани Брнабић и ЛГБТ популацији!“.

Можда је председник заборавио да има подршку једне трећине народа, а да се у Србији 87 одсто грађана изјашњава као православци? Можда не зна да је понашање истеторираних људи са талисманима обрнутог крста антиправославно? Можда не зна да се у време када светом владају луциферијанци подршком прајдовцима стимулише раздор у србској, православној цркви? Није добро када патријарх и епископи стану једни наспрам других. Можда је заборавио др проф. Жарка Гавриловића, који се први борио против „парада поноса“ и проклео Тонија Блара? Можда не зна ко је све у Србији проклет? Можда не зна коју моћ имају молитве, урок и клетва?

Епископ Никанор је рекао своје мишљење, на које има једнако право као сваки други грађанин Земље, које је у складу са ставовима Српске православне цркве. Његов начин изражавања црквеног мишљења (када се узме у обзир цела изјава, без „медијског подешавања и сецкања“) не одудара од стила православне Цркве. Не треба заборавити да су сви крштени Срби саборно Црква. Биће занимљиви следећи догађаји, јер рат у Украјини и његов исход имају везе са свим догађајима у свету, па и са понашањем ЛГБТ популације у Београду. Када кажете нешто против Европрајда, власт се осећа увређеном и униженом. Јер, то је она власт која сматра да треба мењати свест Срба.

Геј парада је један од инструмената за мирнодопско разбијање Србије, у незавршеном рату Запада против Срба. Уосталом, Срби никада нису ратовали против Европљана и Американаца, али они (Сједињене Државе и Европска унија) јесу ратовали против Срба (најмање један век), а и сада ратују против Србије. У сусрет новим парадама поноса, намеће се све старије питање: докле ће нас параде поноса сваке године подсећати да је Србија окупирана и да је свака жеља и нада у спас Срба можда нестала нетрагом?

Неко ће помислити да нема излаза. Међутим, потребно је прво да се схвати колику опасност чини било која настраност: Очевидно је да држава није спремна за помоћ настраним људима. Када неко има проблем треба наћи начин да се он реши, а овде је у питању проблем друштвеног значаја. Предлажем да се поступи као што се иначе поступа са људима који имају значајан проблем. На пример, када се нешто догоди човеку, а не може сам да себи помогне, обраћа се надлежној друштвеној институцији. Ко се разболи обраћа се лекарима. Човек прати сваку своју промену. За сада не постоје институције којима би се обратиле особе које би по неком чудном осећају да мењају свој пол, или које су се заљубиле у животиње или желе исти пол. У процедуру стварања одговарајуће институције треба укључити тим(ове) за доношење одлука на стратегијском нивоу. Проблем са нараслом ЛГБТ популацијом ће бити све већи и већ сада је достигао одбрамбено-стратегијски ниво. Нажалост, многе армије га нису препознале и схватиле. Ја сам о "мозгу организације", који треба да предложи оптимално решење, писао у више књига (на пример, у књигама "Освајање слободе" и "... Или нас неће бити"), а још 1991. године у прегледном напису "Формирање радног тела за припрему предлога одлука на стратегијском нивоу", у “Билтену генералштаба ОС СФРЈ” број 69 (август 1991.), Београд, стр.133-139. Спреман сам да помогнем својим знањем у вези са формирањем тима, а људима који желе да отклоне свој проблем, јер не желе да буду настрани, могу да помогнем упућивањем код људи који знају како се постаје обичан, здрав човек.

 

Србију је окупирала језуитско-вавилонско-хананска Елита

Nikolas AdolfoИнтервју за недељник "Афера", објављен у бр. 160, 15. марта 2017, на стр. 20 и 21. Интервјуерка је Наташа Одаловић.

Будући да је редакција због обима интервјуа скратила текст, ево интегралне верзије.

Светозар Радишић, некадашњи портпарол Војске Југославије, пуковник у пензији, доктор наука из области теорије ратовања, стручњак и експерт за војне стратегије и доктрине, годинама упозорава јавност на ситуацију у којој се налази Србија и њен народ.

Сатанисти врбују децу

Poigravanje lutkamaПосле девет убистава у ОШ „Владислав Рибникар“ на Врачару у Београду, које је починио дечак који није испунио четрнаест година, јавили су се читаоци мојих књига. Подсетили су да сам о тој проблематици писао пре 1999. године. После објављивања књига о неокортикалном рату, објавио сам и новинарске написе „Сатанисти врбују децу“ и „Бог, Сатана и Америка“, у листу „Српско огледало“ у броју 81 (8. новембар 2006). Тада нисам писао о следбеницима Луцифера, Ахримана, Асуре и Сората. Нисам писао, да не бих плашио и саблажњавао универзалне људе, да постоји и „црни папа“, нити да „бели папа“ пева химну Луциферу. Рат у Украјини и догађаји попут најновијег масакра у Београду подсећају да ће, према хришћанској претпоставци, до 2023. године Луцифер радити на завођењу људи, Ахриман на поробљавању, Асура на уништавању, а Сорат на перверзијама. Људски род сведочи њихове свакодневне утицаје и активности. Шта је узрок почињеном покољу? О УЗРОЦИМА НИКО НЕ ГОВОРИ. Предузимаће неке мере они који су део узрока, у душевно болесном и криминализованом друштву. Размишљајући о књизи „Како излечити Запад?“, нудим садржај који је дослвно овакав објављен 1999. године у књизи „Неокортикални рат“.

Сатанистичке секте су продрле на интернет и у школе (посебно Сједињених Америчких Држава). Видео-игре за децу садрже праве ратне сценарије. Деструктивци раде брже и организованије од дечијих васпитача. Сатанизам се толико увукао у свет, да га многи и не примећују.

Џон Тод, бивши припадник највишег круга илумината, рекао је једном приликом: „Да бисмо знали колико демона имамо у кући, треба да пребројимо своје грамофонске плоче“.

Крај Русије је крај Србије

Rusija i SrbijaОва тема је први пут објављена у новинарском напису под насловом „Уцене, уцене, па опет уцене“ у листу „Огледало недеље“ број 48, 27. априла 2005. године. После 18 година тема се понавља. Напис се обраћа Русима и Србима, не би ли им дошло до свести да су исти народ и да вечно деле неосвешћену судбину.

Свима је познато да се уценама непријатељи присиљавају на уступке. То значи, да упокос свим уступцима и повлачењима са својих вечних огњишта, за Сједињене Државе и Европску унију Срби нису прихваћени као пријатељи. Истовремено су пријатељи окупатора сви који вековима раде на уништењу Срба. То свакога дана демонстрирају амерички председник Џозеф Робинет Бајден Млађи, амерички амбасадор Кристофер Роберт Хил, „петооктобарац“ Габријел Ескобар, затим Емануел Макрон, Олаф Шолц, Словак Мирослав Лајчак и каталонац Жозеп Борељ Фонтељес.У ствари, они се само придружују свима који су уцењивали Србе 1389, 1804, 1914, 1941, 1991, 1998...

Земљотреси се могу изазватиZemljotrese je moguce izazvati

Турска је званично на трусном подручју на којем се сучељавају евроазијска, афричка и на неки начин арапска плоча. Има и богату историју бремениту земљотресима. Сасвим довољно за амнестирање од одговорности оних који знају, могу и имају начина да потпомогну или изазову земљотресе. Посебан проблем је све очевиднији декадентни, безбројним злочинима праћен, развој "пете расе".

Помаља се „робовласничко друштво”

RobovlasnistvoОвај новинарски напис написао сам 19. марта 2002. године за часопис "Ревија 92", у коме сам до тада објавио 105 написа. Тада сам већ био у немилости редакције „Ревија 92“, а да то нисам знао. Променио се главни и одговорни уредник листа и испоставило се да је мој рад на тексту у том тренутку био узалудан.Прошло је 20 година. У стварању неоробовласничког поретка појавили су се кемтрејлси. Услови за живот су погоршани због све веће загађености ваздуха. Почела су ископавања опасних супстанци попут плутонијума. Нове технологије попут 5Г и 6Г омогућавају ефикаснију контролу људи од микрочиповања. Биоинжињеринг је напредовао. Све више је нано робота, а вештачка интелигенција је нови изазов, будући да је заглупљивање „испирањем мозгова“ направило још већи душевни јаз. Кинези су показали како изгледа технолошки препарирани човек.

Нови светски поредак условио је значајне промене у теорији, стратегијама, доктринама, регулативи и пракси ратне вештине. Неоружани облици агресије сада доминирају и потискују њене оружане облике. Примењује се и „напад на људски мозак“ (неокортикални рат), ради придобијања становништва нападнуте државе да прихвате и присвоје интересе агресора.

Када је реч о неоружаним облицима агресије, јасно је да они само условно могу бити војна тема, будући да, превасходно, припадају проблемима цивилног дела друштва. Уосталом, оружане снаге не могу, јер немају средстава нити начина, да бране државу од економског, информатичког, психолошког, или на пример, културолошког напада. Тежиште ратовања померено је у последњој деценији 20. века ка доследној примени принципа Сун Цу Вуа да је „најбоља стратегија савладати непријатеља без борбе“ и начелима непобедивог Гориношо Мусаши Мијамота, који је тврдио да се „суштинска вештина вођења рата, налази на месту где су отклоњени облаци незнања“. Наиме, савремени агресор настоји да разбије изнутра државу коју напада, а војну претњу држи у приправности попут „Дамокловог мача“, као сталну претњу, и каткад примењује војну силу, невољно, тек када неоружаним облицима интервенције не успе да оствари своје интересе и постављене циљеве.

Уосталом, први пут су у америчкој војној доктрини поменуте тзв. цивилне операције, „мировне операције“ и „наметање мира“. У тим „цивилним операцијама“, наравно, не учествују цивили већ војска, а с друге стране познато је да су Сједињене Америчке Државе постале потпуно милитантне, јер осим мега капитала и војне индустрије бројни цивилни подсистеми, као што је школство, наука и здравство, у функцији су припрема за рат или оправдавања ратова у којима учествује једина суперсила на прагу 21. века.

Сукобе на размеђу другог и трећег миленијума предвидели су мислиоци попут Гуљелма Ферера, владике Николаја Велимировића, Томаса Мана, Јустина Поповића, Луиђи Пирандела, Јована Дучића, Карла Сфорце, Милоша Црњанског и Николе Тесле.

Предвиђајући светске ратове због оприрођене похлепе западне тзв. квантитативне цивилизације, која „мора да се шири“ не би ли преостале планетарне ресурсе искористила за свој прогрес, наведени интелектуални великани упозоравали су свет да после Првог светског рата неће бити правог мира до коначног „тоталног обрачуна“.

У чувеном технолошком манифесту „Светски систем“ објављеном 1900. године Никола Тесла је, предвиђајући Интернет и размишљајући о балансирању енергија, односно о смањењењу разлике потенцијала нападача и нападнутих, записао да ће се стећи услови за „тотални рат у којем ће учествовати сви против свих“. За то су већ 2015-те године створени услови, јер су снаге великих сила у непрестаном додиру, због домета софистицираног оружја велике прецизности, а појединци су, дакле не само државе и организације, у непрестаној комуникацији тако да и они могу различитим „џокер сценаријима“ изазвати ратове и утицати на њихов ток и ефекте. Једнако значајна одредница „информатичког доба“ је феномен „убрзаног историјског времена“.
Научници попут руског академика Сергеја Капице предвиђају да ће се у првих десетак година 21. века појавити више догађаја него током целог 20. века, у који је свет ушао без авиона, а изашао из њега с ракетама, компјутерима, сателитима „убицама“ и космичким платформама.

О садашњем времену је француски социолог Серж Московиси, у радио интервјуу рекао новинару Емилу Ноелу: „Немамо времена да имамо времена“. Зато није чудно што је амерички сенатор Сам Нан, говорећи о људском фактору као ограничавајућем елементу у руковању модерном техником, и о „јазу (не)знања“, забринуто упозорио да је 46 одсто војника примљено 1979. године у оружане снаге САД већ тада било неспособно, због степена интелигенције и (не)знања, да за време служења војног рока схвати намену већине тастера на командној табли у тенку.

 

„Нови светски поредак“

Novi svetski poredak0Мондијалисти, трилатералисти, наднационалисти, поседници мега капитала, под контролом језуитско-вавилонско-хананске елите, усмерили су своју енергију, не би ли решили проблем истовременог пораста броја становника и смањења планетарних ресурса, ка луциферско-ахриманском пројекту названим „златна милијарда“. Подсетили су притом свет да не би било нелогично уколико је у кухињи следбеника Хелене Петровне Блавацке, Едварда „Алистера“ Кроулија и Рона Лафајета Хабарда настала идеја о антисрпској операцији „Милосрдни анђео“, али да је још вероватније да иза свега стоји језуитско-вавилонско-хананска елита“.

Некакав планетарни поредак је постојао увек, али сада су глобалисти у прилици да утичу на све светске процесе вишедимензионално и готово истовремено. Крајем 19. века настао је концепт спасавања планете, јер је израчунато да је њен капацитет довољан за „само“ 14 милијарди становника. Било је прорачуна да ће се, уколико се настави са увећавањем светске популације према стопи раста из седамдесетих година 20. века, око 3530. године укупна људска маса изједначити са масом Земље, а да ће године 6826. укупна људска маса бити једнака маси познатог универзума.

Може се рећи да су Велика Британија и Сједињене Државе, од усвајања декларације под називом „Атлантска повеља“, коју су на Атлантику потписали Френклин Рузвелт и Винстон Черчил 14. августа 1941. године, најангажованије државе у креирању „новог светског поретка“. Не треба заборавити да је Винстон Черчил 6. септембра 1943, позвао англофиле са Харварда (САД) у „ментално освајање света“, а исто тако, да је садржај наведене „демократске повеље“ ушао у „Декларацију о ослобођеној Европи“ коју су потписали у Јалти 14. фебруара 1945. године Френклин Рузвелт, Винстон Черчил и Јосиф Висерјонович – Стаљин.

Идеја о светском поретку који живи свет 2022. године била је настављена и у најави „хладног рата“. Познато је да је ту најаву, не случајно, у Фултону, 5. марта 1946. године, дао „неумољиви“ британски дипломата, Винстон Черчил. Наравно, на спрегу САД и Велике Британије подсетили су Тони Блер и Бил Клинтон присном сарадњом за време агресије њихових трупа на СР Југославију, затим скоро свакодневна савезничка бомбардовања Ирака и оптужба француске министарке правде Елизабет Гигу, да Велика Британија шпијунира Европу за рачун Сједињених Држава, коју је она изнела крајем фебруара 2000. године. Занимљиво је да су после Винстоновог говора на Харварду настала два важна инструмента за увођење мондијалистичког поретка: Британски институт „Тејвисток“, чији су експерти специјализовани за „испирање мозгова“, и америчка индустрија филмова Холивуд, која придобија људе широм света за „америчку демократију“ и „амерички начин живота“.

На просторима претходне Југославије први је, или међу првима, о „новом светском поретку“ писао београдски професор др Мирослав Печујлић у напису „Критика концепције новог светског поретка Хенри Кисинџера“ објављеном у јануару 1975. године у часопису „Савременост“. У игрицама за децу произведеним у њујоршкој фирми за публиковање симулација (Симјулејшнс Публикејшнс Инк., Њу Јорк) објављен је сценарио за разбијање СФР Југославије још 1977. године, под називом „Битка за Загреб“. Та игра личи на „Ризико“, а у њој је скоро верно предвиђено разбијање претходне Југославије и Југословенске народне армије. Објављени сценарији били су засновани на стварним војним проценама, објављеним у угледном часопису „Strategy & Tactics Magazine“. Прорачуни су преузети из војно-научних истраживања.

У Упсали 1978. године, приликом обраћања социолозима из целог света, Збигњев Бжежински је саопштио концепт „Омекшавање СФР Југославије“. Притом је говорио о потрошачком менталитету Срба и њиховој склоности према америчким филмовима, који су заступљени на београдском репертоарима од 90 до 100 одсто од 1958. године до данас. Бжежински је „сугерисао“ снажан утицај на становништво Југославије убацивањем агенција, американизованих „миротворачких покрета“, фондација и филмова са садржајем који пласирају „American way of life“. Ипак, кључни датум у новој историји, у вези са успостављањем „језуитско-вавилонско-хананског светског поретка“ укњижен је 18. јануара 1989. године. Тог дана су се Михаил Горбачов и Дејвид Рокфелер договорили да се подигне „Гвоздена завеса“ (реч је о концепту који је владао за време тзв. хладног рата), и да се сруши „Берлински зид“ (симбол немачке капитулације у Другом светском рату и послератовског хладноратовског поретка). Тада је буквално започео процес стварања глобализма, односно трилатералног светског поретка. Реч је о владању планетом из једног центра (још није одлучено да ли из Њујорка или Лондона).

Планирано је да НАТО, за који је Манфред Вернер отворено рекао да је „инструмент за увођење новог светског поретка“, контролише војске прецизно димензионисане према документима Организације за европску безбедност и сарадњу. Сви који су истраживали документа ОЕБС, у време када је СФРЈ била чланица те организације, знају да су државе потписнице имале димензионисане војске, процентуално према броју становника. И све потписнице Дејтонског споразума имају димензионисане војске, тако да не могу никад успоставити однос 3:1, који обезбеђује евентуални успех у нападу, уколико се одлуче за класични напад (агресију) на суседну земљу. (Према концепту који су САД наметнуле чланицама ОЕБС, једино у случају да НАТО стане иза агресора, постоје услови за мењање спољних граница).

Специфичност планетарног поретка, у којем треба ставити под контролу државе, војске, полиције и становништво, је и интернационална полиција, која се, нажалост, први пут појављује на Балкану, прво у Босни и Херцеговини и потом на Косову и Метохији. Њихова улога је контрола локалних полиција и система локалних власти. Те снаге неодољиво подсећају на окупационе снаге, које примењују тзв. мировне операције.

У истом концепту су Светска банка и бретонвудске организације („економске убице“ попут ММФ-а и ГАТ-а), Светска трговинска организацији (СТО), Међународни трибунали, Интернет и планетарна религија, која треба да настане у оквиру „Њу ејџ“ покрета (Ретко ко зна да је Интернет креиран у Пентагону још 1969. године. Намера иницијатора била је да се олакша комуникација међу истраживачким центрима широм света, који су увек под будним оком Пентагона).

Недовољно познато је и да у поступку поништавања специфичности традиционалних религија учествују и римске „црне“ и „беле“ папе, које су са својим налогодавцима доскоро биле у вези преко Малтешких витезова. Стога, вероватно, није случајно што Малтешки витезови, међународна организација – држава без територоије, који имају статус посматрача у Уједињеним нацијама од 25. августа 1994., изградили храм у Црној Гори и што су веома близу објекта који за себе изграђују „Јеховини сведоци“, чије активности финансира Централна обавештајна служба Сједињених Држава.
Неоружани облици агресије

Три нове синтагме („сведимензионалне операције“, „неокортикални рат“ и „психотронска дејства“), први пут забележене у америчкој доктрини (Правило КоВ САД ФМ 100-5 објављено 14. јуна 1994. године), показују да је суштина ратовања на прагу 21. века знатно измењена. Увођењем „сведимензионалних операција“ оружани облици агресије уступили су, у физичкој сфери, место много перфиднијим облицима ратовања, а створени су и услови за рат у тзв. петој диманзији, коју покривају „сајберспејс операције“, „неокортикални рат“ и „психотронска дејства“. Треба знати да је појам „сведимензионалност“ условно усвојен, будући да амерички докринолози сматрају да треба применити све што се зна и чиме се располаже, ради остваривања њихових „виталних интереса“. Наравно, тај и такав приступ пружа и браниоцима скоро исте услове.

Теоретичари у области ратне вештине сада имају проблем да дефинишу, опишу, објасне и класификују економски рат (који може бити инвестициони, финансијски, трговински, аутомобилски); технолошки рат (космички, нуклеарни, биолошки, хемијски); психолошки рат, који је могуће прожети кроз све друге врсте ратова; информациони рат (телевизијски, мрежни, електронски, медијски, термински, магијски, мисаони, пропагандни), који је садржај и свих осталих врста ратова; концептуални рат (идеолошки, цивилизацијски,…); информатички рат (електронски, компјутерски, хакерски, виртуелни,…); верски рат (крсташки…); културолошки рат (који су Срби изгубили јер њихова деца радије носе на мајицама „USA today“ уместо, на пример, „Србија данас“, будући да српски играчи и плесачи радо репују с карикама у носу и ушима не размишљајући о фолклорним вредностима, а певачи радије певају прекрадене турске и иранске песме него „Свилен конац“, не покушавајући да стварају нове песме у духу свог мелоса; истовремено поред путева и у најзабаченијим крајевима Србије пише Food и Drink – немачке, француске и енглеске називе на радњама не треба ни помињати). Треба сврстати и геофизички рат (климатски, сеизмолошки, метеоролошки), заједно са спортским и оружаним обликом рата, које су Југословени су доживели in vovo за време агресије САД и њених дужника на СР Југославију.

Неокортикални рат (напад на људски мозак у којем се утиче на вољу, психу, осећања и имагинацију људи, ради лакшег и једноставнијег остварења агресорових интереса) непрестано траје од четрдесетих година 20. века, а што је најважније САД га примењују и према сопственом становништву, ради експеримената и према становништву држава с којима је администрација САД у рату.

Колико је познато, доктринолози већине великих и малих држава у свету неспремно су дочекали решења из наведене америчке доктрине, која је настала на основу промене у начину мењања окружења и у складу са одлуком да се никад не испушта једном преузета иницијатива. О тим променама амерички експерти писали у TRADOC-овом памфлету 525-5, који је, иако постојао и у време израде Доктрине, објављен нешто касније (1. августа 1994).

 

Сведимензионална агресија

Svedimenzionalna agresijaИако је то парадоксално, носиоци неоружане агресије су институције НСП-а: Уједињене нације, са Саветом безбедности, ОЕБС, НАТО, ГАТ, ММФ… Та чињеница највише казује о перфидности креатора „новог светског поретка“. Наиме, у „Агенди за мир УН“ записано је и следеће: „Колико год је битно да сваки орган Уједињених нација користи своје могућности на уравнотежен и складан начин какав предвиђа Повеља, мир у најширем смислу не могу постићи ни само систем Уједињених нација, ни само владе. У томе морају учествовати сви – невладине организације, академске установе, парламентарци, пословне и професионалне заједнице, медији и цела јавност“. Тако су Уједињене нације п(р)озвале све наведене организације да се „ради борбе за мир“ мешају у унутрашње ствари држава у које су доспеле или у којима су се формирале, а углавном су формиране на Западу и упућене у источне земље. Зато се не треба чудити што су се, на пример, на Косову и Метохији, осим мисија ОЕБС, појавиле разне фондације и више од 30 хуманитарних организација.

И шта је резултат тог душебрижничког позива у рат за мир? Резултат су срушене „близнакиње“ у Њујорку, рат у Авганистану, Ираку и Сирији, рат у Украјини, окупирана Србија уз помоћ „Отпора“, „плишане револуције“, које су пореметиле рад бројних државних администрација уз помоћ „Отпора“, „Удара“ и сличних организација, обучених у радионицама Џина Шарпа, конрола над балканским медијима (СББ и Н1 ТВ) од стране бившег директора ЦИА Дејвида Петрауса...

О успостављану и „наметању мира“ под контролом мондијалиста упечатљиво је писао Жерар Бодсон: „Нови светски поредак је у шест година изродио више оружаних сукоба и интервенција ОУН него у четрдесет година Хладног рата: 22 операције ОУН између 1988. и 1994, наспрам 13 између 1948. и 1988.“

Посредно на људски мозак утичу управо наведене организације. Будући да је „бачена мрежа на Србе“, опкољени су НАТО снагама, а у институције њихових друштвеног система полако и сигурно продиру идеологије најмање стошездесет секти, страних фондација, агенција, тзв. хуманитарних и миротворачких организација, страних плаћеника, „корисних идиота“… Занимљиво је да у невладиним организацијама у Србији раде и лица пензионисана у ЈНА. Они већином не знају ко финансира њихове организације, нити ко им је главни шеф, а често заборављају да на научним и међународним скуповима, па и у јавном наступима напомену да су у пензији.

„Сорош фондацију“ предводи Џорџ Сорош, финансијер који је потписао фамозну петицију за бомбардовање Београда. Спада у групу финансијских моћника, преко којих трилатералисти изазивају монетарне кризе широм света. Са његовим радом имале су проблема Хрватска, Словачка, Чешка, Русија, Малезија… Изгубио је неколико правних спорова у Југославији, али је Глин Дејвис, заменик портпарола америчког Стејт департмента, 5. марта 1996. године затражио да „српске власти издају нову дозволу за рад Сорош фондацији и то у што краћем року“. Сорош се непрестано меша и у политику. Руско-амерички прес и информациони центар објавио је студију „О новинарству“ коју је финансирао Институт за отворено друштво – изданак Сорошове фондације. У штампи је још крајем марта 1995. године објављено да Фондација Сорош обезбеђује медије који су за самосталну Црну Гору, као што су: „MN-94“, „Kron-production“, „Монитор“, „Оногошт стандард“, „Доклеа“, ИП „ЦИД“ итд.

Фондације упућене из језгра наднационалиста (Карнеги, Форд, Сорош, Сосокава…) одржавају „семеништа“ попут чувене „Петнице“ и шаљу натпросечну децу на Запад стварајући „интелектуалне јањичаре“. Сличну улогу имају и Ротари клубови.

Институцијама поменутим у „Агенди за мир“ потискују се темељне вредности народа, напада њихова култура, традиције, религија, подрива економска и одбрамбена моћ. Финансирањем деце и омладине „Сорош фондација“ и „Сосокава фондација“ учествују у тзв. brain drain процесу – односно спољном „одливу мозгова“, упућујући на Запад будуће информатичаре, математичаре, технологе и, уопште, будуће, али и већ формиране научнике, купљене за „шаку долара“ – поништавајући тако сваку могућност спасења српског народа. „Купљени мозгови“ се често, (не)знајући ништа о својим новим улогама, укључују у антисрбске пројекте, које углавном предводе претходно „купљени мозгови“, попут Бжежинског, Кисинџера, Олбрајтове, Карлучија...

Фондације као што су ТФФ фондација и „Фонд за хуманитарно право“ сарађивале су још 1993. године са „паралелном влашћу на Космету“ под фирмом „отвореног друштва“ и, притом, много више критика усмериле према Србији и Србима, штитећи демократију америчке фантомске, антиисторијске формула државе. Бројни мултилевели, настали према наведеном концепту објављеном у Упсали, а обликовани у институту „Џонс Хопкинс“ из Мериленда, пласирају се полутајно преко породица, које зачудо нико није ометао да се убаце и успешно раде и за време „економске блокаде“, износе девизе у своје центре ван Југославије, избегавајући систем економске заштите државе.

„Хуманитарне организације“ су све друго само нису хуманитарне. На Космету их је било више од тридесет пре агресије на СР Југославију од 24. марта до 11. јуна 1999. године. Да су радили свој посао не би било „хуманитарне катастрофе“ због које су, према њиховим тврдњама, коалиционе снаге највећих и најмоћнијих земаља Запада напале СР Југославију и посебно Косово и Метохију.

 

Хуманости нема

Humanosti nemaУ вези са хуманитарном помоћи постоје два значајна феномена. Први је „одлагање отровног отпада“. Поједини геополитичари сматрају да је и рат на просторима претходне Југославије изазван нерешеним проблемима у вези са одлагањем нуклеарног отпада, тврдећи да постоје пројекти у којима су Славонија и Источна Србија маркирани у САД и земљама Европске уније као простор за одлагање радиоактивног отпада. Познато је да је Русија одлагала свој отпад у Јапанском мору и да то више не сме да чини, а да САД нису изградиле басене за одлагање свог радиоактивног отпада. Напротив, њихову изградњу одложили су прво до 2005., затим до 2010. и коначно за 2015. годину. Нису успели. Слично је и са хемијским супстанцама. Будући да је за решење тог државног проблема потребно много новаца, није чудно што западне администрације сарађују са „хуманитарним организацијама“.

Према подацима организације која брине о хуманости у свету назване „Лекари без граница“ на просторе претходне Југославије упућивана је и помоћ стара преко 40 година, а за то нико није одговарао, иако је то очевидно учињено уз благослов „хуманих“ власти. Наиме, када нека „хуманитарна организација“ упути лекове којима истиче рок за неколико дана све је „у духу прописа“, ослобађа се пореза због хуманитарне активности, а ослобађа се и супстанци које неколико дана касније постају хемијски отрови. Прималац помоћи, иако још сиромашнији, треба да издвоји средства за одлагање отрова (бивших лекова) и како за то нема новаца, као што их нису имали ни „дародавци“, има све услове да угрози сопствену животну средину. (Познато је и то да су „Лекари без граница“ добили Нобелову награду за мир за 1999. годину, иако су ухваћени приликом наоружавања и збрињавања шкипетарских терориста и откривени приликом „упада“ у систем веза МУП Србије).

Већ и целокупне институције заговарају секташке методе. Чак и поједини академици, ради опуштања и прикупљања менталне енергије, мантрају обраћајући се туђим боговима и не размишљајући о хришћанској Светој Тројици. Како изгледа секта из програма „Њу ејџа“, у функцији увођења трилатералног поретка у свету, најбоље се може разумети на примеру сајентолошке секте. Та секта има много различитих назива, двадесетак само у Русији.

У САД су сајентолози припадници религије, у Немачкој су чланови профитне организације, а у Француској секта. Руски сектолог, Александар Дворкин, је у својим књигама наговестио да ће сајентолози покушати да створе „нови светски сајентолошки поредак“ у којем нико неће добити ниједан правни спор против следбеника Рона Лафајета Хабарда. Вероватно је то разлог што је у Марсеју мистериозно уништено 3,5 тоне судских докумената повезаних са истрагом против чланова „Цркве сајентолога“ и што је утврђено да су припадници сајентолошке секте већ „уграђени“ у француски државни апарат. У Немачкој су напали Хелмута Кола док је био канцелар. У Русији су стигли у близину дугмета за лансирање интерконтиненталних ракета. Њихов утицај не би био проблем да се њихов оснивач, Рон Хабард, није хвалио да је инкарнација Антихриста, следбеник Алистера Кроулија и да његова организација „може да испере мозак брже од Руса – за мање од 20 секунди“. Њихове медитације подсећају на медитације Махаришијевих следбеника, а и на оне које се примењују у секти „Шри Чинмој“.

Заједничко за све секте у којима се „медитира“ је да учествују у „унутрашњем одливу мозгова“, како то каже Александар Дворкин у књизи Замка неограничене слободе. Наиме, када се медитант, дојучерашњи научник, професор, лекар или било ко други определи за „пут самоспознаје“ идући ка „извору“, „где нема слабости и нема несавршености“ одлази дубоко у себе, подсвест, у своју душу. А многи „одласци“ у до тада непознату сопствену душу су неповратни, попут одласка у претходни живот у регресији. Занимајући се за сопствени свет, микро космос, медитант нема више разлога, нити времена, да се бави науком, просветом и лечењем других. Најчешће раскида везе са најближима, члановима породице, а затим и са околином и свакодневицом. Друштво губи један од ослонаца за креирање боље будућности и борца за решавање животних овоземаљских проблема. Истраживачи секти тврде да се за време медитација „празни мозак“ и да се, под одређеним условима лучи катехоламин, кефалин или пептин ендорфин – односно хемијске супстанције које, по својствима и утицају, највише подсећају на наркотичка средства, што значи да медитација суштински утиче на кору великог мозга – односно неокортикално.

Можда није чудно што су се у болесним мозговима креатора најновијег поретка света појавиле идеје о електромагнетном оружју, злоупотреби суперстринг поља, „апсолутном финансијском оружју“, новим дрогама, стерилизацијама, еутаназији, пандемијским болестима попут сиде, вакцинацијама, нано роботима, расној хигијени, биоинжињерингу...

Олдос Хаксли, познати заговорник основног програма који је настао у клиници „Тејвисток“, један од гуруа покрета „Ново доба“, на предавању које је спонзорисао „Глас Америке“ Стејт департмента, у Калифорнијској медицинској школи у Сан Франциску, обратио се, 1961. године, групи лекара, психијатара и владиних административаца речима: „У следећој генерацији или ту отприлике, фармаколошки ће се уређивати да људи воле своје робовање и производити, тако рећи, диктатуре без суза. Произаћи ће нека врста безболног концентрационог логора за читава друштва, тако да ће људима у ствари бити одузета њихова слобода, али ће радо уживати у томе, јер ће бити одвраћени од било какве жеље за побуном – пропагандом, 'испирањем мозга', или идиотизацијом појачаном фармаколошким средствима. И то ће изгледа бити крајња револуција“.

Дакле, манипулација свешћу је све присутнија у стварању језуитско-вавилонско-хананског поретка, који подсећа на неоробовласничко друштво. Али, чему све то? Па, свет није тако једноставан. Био би када би они одлучивали о свему.

 

Тринаест антисрбских планова и борба за опстанак Срба, као наравоученије

Dejton copy

Овај новинарски напис објављен је под насловом „Освојили Балкан у тринаест етапа“ у листу „Ревија 92“ бр. 195, 4. априла 1997. године.

vavilon kula 22Рат у Украјини може да буде невидљиви и неосетан крај људског рода

Овај напис заснован је на књизи Нестанак великог брата, чије је прво издање објављено 2007. године, а друго 2017. године.

Језуитско-вавилонско-хананска концепција поништила је услове за живот свих људи на планети, а на тој концепцији грађени „Нови светски поредак“ уништио је дух, душу, морал и услове за опстанак србског, руског и свих других слободољубивих, истинољубивих и добротољубивих народа.
Није реч о дефетизму и страху од сигурне смрти. Истина је, да ће Срби и Руси уколико ништа не предузму ради своје заштите нестати у Србији и Русији. Садашња погубна србска и руска судбина одређена је, по свему судећи, са најмање седам обелодањених полутајних докумената и седам историјских датума у млађој прошлости.

DronoviКрај људског рода у нанотехнолошкој ери?

Прошло је 16 година од када сам изговорио ове речи. Тада сам се борио против увођења нано технологије без одобрења грађана и без начина да се контролише могућа крађа идентитета. Упозоравао сам на могуће будуће ратове. Сада смо у једном од њих. Крију се предлагачи погубних идеја. Нанороботи уобличени у дронове су главно оружје. Рат са дистанце је технолошки савршенији од агресија на Савезну Републику Југославију. Занимљиво је да су у вези са Србијом на сцени иста лица: Џозеф Бајден, Кристофер Хил... Био би ту и Ричард Холбрук да није 2010. умро. Објавио сам своја предвиђања у књигама Нестанак великог брата 2012 (објављена 2007.), ... Или нас неће бити (објављена 2008) и Нестанак великог брата (други издање, објављено 2017.). Прочитајте дискусију и бар 93. страницу наведених књига, биће вам јасније.

Totalni rat

Историјски циклуси и рат у Украјини

Ово је садржај емисије уживо „Срби осуђени на победу“ на Радио „Сербони“, 24. августа 2022. године, посвећеној „Источњацима“, Дарији Дугин и генералу Божидару Делићу.

Страна 1 од 18

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 93 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is a Joomla Security extension!