Срби и ванземаљске технологије

Srbi i vanzemaljci

Свака информација је прилика за учење. Ево могућности да заједно размишљамо о једном ставу објављеном у књизи Стивена М. Грира под насловом Скривена истина - Забрањено знање (Време је да сазнате):

 Мозак организације

Mozak organizacije1

Овај напис објавио сам прво у строго поверљивом војном часопису „Bilten generalštaba OS SFRJ“, бр. 69, стр. 133–139, у августу 1991. године. Ту тему о неопходном „мозгу организације“ развијао сам и касније: у школском часопису „Савремени проблеми ратне вештине“, бр. 41/1999, стр. 20–30 (под насловом „Мозак организације“) и потом у књизи ...Или нас неће бити, стр. 95–114, у поглављу с истим насловом.

Живимо у времену у којем се чини да више нема узмицања. Последњи ултиматум Србима је да се у току 2018. године реши статус Косова и Метохије. Александар Вучић је обећао да ће у следећа два, два и по месеца предложити „најмање лоше решење“. У игри је и референдум, а познато је да се са референдумским питањем у време апокалипсе (Каиново време) скоро пословично, безусловно манипулише од стране власти.

Србија – Земља менталних патуљака

Srbija i patuljciОвај новинарски напис објављен је под насловом „Србија у оковима подобности“ у листу „Сведок“ број 617, 20. маја 2008. године, а потом преузета на сајтове vidovdan.org 20. августа 2008, dijaspora.wordpress.com 13. августа 2012. и vaseljenska.com 20. септембра 2012. године. 

Вероватно није цела истина да сви патуљци појма немају. Али у Србији, земљи у којој све подсећа на нежељену забаву, српски народ и сви који деле његову судбину (грађани) све више личе на руљу и делују све патуљастије и старије. Будући да мамонисти владају светом, није ни чудо што се Србија стропоштава и у ратовима и после њих.

Истина закључана у Вашингтону

Busove laziОвај новинарски напис објављен је под насловом „Истина сахрањена у Вашингтону“ у листу „Ревија 92“ бр. 182, 4. октобра 1996, а потом под насловом „Истине и лажи закључане у Вашингтону“ у листу „Огледало недеље“ број 54, 20. јула 2005. године.

Занимљиво је да је овај напис објављен и на баптистичком сајту dobravijest.wordpress.com, под насловом „Истине и лажи у вашингтонским ра(к)љама“, у фебруару 2014. године.

У медијском рату, преплављеном морем лажи, ни истине не помажу да се умањи информациони хаос. Јиржи Лец је био у праву када је тврдио да „истина увек исплива на површину – удављена“. 

Неоверена карта за "Београдски пашалук"

Beogradski pasalukЛист "Ревија 92" бр. 257, 20. август 1999.

Мора се пронаћи начин да се сачувају Срби, јер је реч о народу, без кога би планета била сиромашнија. Ако су Скот Пек, Исак Адижес и Сипријен Робер у праву, крајње је време да се о судбини Срба размишља на методски уређен, бескомпромисан и неемотиван начин. Наиме, Скот Пек у својој теорији, заснованој на неуропсихијатријским анализама и истраживањима, тврди да народи имају готово исте особине као појединци. Народи (нације), према његовом учењу, могу, архетипски, да буду добри или зли, љубазни или осорни, лажљиви и искрени, лицемерни, мудри, прорачунати, наивни…

 

 

Када сам објавио овај напис, нисам знао да ће на састанку одржаном 21, 22. и 23. јуна 2003. године у Бриселу, представници тајних служби Сједињених Држава, Велике Британије и Немачке, потврдити своје уверење да Србију у територијалном смислу треба свести на границе „Београдског пашалука“. Подаци о наведеном скупу објављени су листу „Курир“ 1. новембра 2008. године,

Руковођење у завршној фази разбијања СФРЈ

Izgubljena orijentacijaОвај садржај излагао сам по наређењу генерала проф. др Радована Радиновића испред Управе за стратегијске студије и политику одбране, у Центру војних школа Војске Југославије, на семинару о теми „Искуства из рата у Југославији 1991./92. године“, средином јуна 1993. године. Занимљиво је да је Сектор за безбедносно-обавештајну делатност Генералштаба Војске Југославије 5. марта 1993. године одбио да достави податке за анализу искустава.

Део изнетих ставова уграђен је у Одговор на Меморандум новеловаца из 1991. године, у којем је ЈНА оптужена за агресију на просторима претходне Југославије. Комитет за додељивање Нобелове награде Шведске Академије Наука понудио је југословенском лобију у Шведској, да од југословенских државних органа прибави и презентује писмени извештај о догађајима на југословенским просторима за период од 1991. до 1993. године. Министарство за иностране послове Републике Српске Крајине прихватило је понуду, а исто тако и Министарство за одбрану СРЈ. Одговор је сачињен у Управи за стратегијске студије и политику одбране Министарства за одбрану Савезне Републике Југославије.

Сједињене Државе већ у агонији

AmerikaСамоурушавање америчке империје предвидели су и њихови стратези као главну опасност 21. века, али нису очекивали да ће крај илузија настати тако рано.

Јоханан Рамати, из јерусалимског института за одбрану Запада, сматра да је понашање Сједињених Америчких Држава, у време изградње тзв. новог светског поретка, условило ситуацију да највећа светска сила сада „има мало непријатеља, много непријатних партнера који траже прилике не би ли поравнали рачуне, нема правих пријатеља а има опасне илузије”. Зато није чудно што се све више људи, у време срљања понизне српске администрације у наручје једине преостале суперсиле, све чешће питају зашто становници света мрзе Америку и хоће ли она успети да одоли све очигледнијим искушењима које је сама изазвала.

Мрачни 21. глобалистички век

PROPAST copyЧасопис „Глас Истока“ број 1, Источно Сарајево (Пале), Зима 2009./2010.

У „мрачном средњем веку” многи пророци предвиђали су будућност следећих неколико векова. Сада нико не помишља да предвиди догађаје двадесет другог века. Зар jе толико очигледно, да jе људски род побрао плодове са забрањеног раjског „дрвета живота”?

Уцене, уцене, па опет уцене

Ucene copyОвај новинарски напис објављен је под насловом  „Уцене, уцене, па опет уцене“ у листу „Огледало недеље“ број 48, 27. априла 2005. године.

Уценама се непријатељи присиљавају на уступке. То значи, да упокос свим уступцима и повлачењима са својих вечних огњишта, за Сједињене Државе и Европску унију Срби нису прихваћени као пријатељи.  

Условљавање партнерства и сарадње указује на све неизвеснију будућност. Уценама, претњама и потплаћивањем људи, приведен је крају рат на просторима претходне Југославије, протерани су Срби с вековних огњишта западно од Дрине, завршена је агресија на СРЈ, одвојена Црна Гора од Србије и постављени су марионетски режими у свим државама насталим разбијањем СФР Југославије. У току је откидање Косова и Метохије. „Велики брат“ преко држава-инструмената за стварање „новог светског поретка“ предаје србску територију вештачком народу (Албанци) измишљеном у току распада Аустро-угарске монархије. Уцене из ватиканско-вавилонског Брисела су свакодневне.

 

Директор Канцеларије за Косово и Метохију, Марко Ђурић, рекао је за Дневник РТС-а, 13. октобра 2015, пре почетка дијалога Београда и Приштине, да вести из Брисела нису нарочито повољне и добре: „Додатно се погоршавају услови за евроинтеграције Србије;врши се притисак да се Србија натера да директно или индиректно призна независност Косова. Предлагач амандмана је Немачка, а подржавају га Велика Британија и Хрватска.

Занимљиве су изјаве системаца, којима су доступни медији. Дејан Мировић (професор Правног факултета Универзитета из Приштине са седиштем у Косовској Митровици), у емисији „Свет са Спутњиком“, је рекао: „Сваком неутралном посматрачу је било јасно да ће након потписивања Бриселског споразума уследити само нови и нови захтеви Србији за улазак у Европску Унију“...У срамном Бриселском споразуму пише да Србија неће постављати препреке на путу такозваног Косова ка Европској унији. У истој емисији Александар Сенић (шеф Одбора за евроинтеграције у Скупштини Србије), је потврдио: „Бриселским споразумом Србија се одрекла Резолуције 1244 Уједињених нација и могућности да поврати своју државност на Косову и Метохији“.

 

Србомрсци не силазе са власти

SrbomrsciОвај новинарски напис објављен је под насловом „Србомрсци не силазе са власти“ у магазину „Таблоид“, и на сајту „Vaseljenska.com“, 15. фебруара 2015. године.

Објављено је у књигама историчара, да сви Срби света сада сведоче време у којем су очевидна настојања епохалног „претовара“ кривице на српска плећа. Изједначавају се Јасеновац, Сребреница и Вуковар, чиме се кривица за геноцид товари на србске наследнике.

Страна 1 од 13

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 179 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd