КЊИГЕ

Књиге су стари и проверени начин преношења знања. Читање добре књиге оплемењује, шири видике, омогућава дубље сагледавање догађаја, ствари и проблема и отвара нове перспективе за њихово решавање. Међутим, дуг је и трновит пут од тренутка када се у аутору роди идеја, до издавања једне књиге. Свака од мојих књига захтевала је много времена, енергије, борбе и одрицања и то не само од мене, већ и од мојих најближих – породице и пријатеља. И наравно, њено штампање имало је своју цену.

Иако су многе моје књиге распродате, новац зарађен од продаје у најбољем случају покрива трошкове следећег штампања. То је зато, што ја своје књиге не пишем са намером да на њима зарадим велики новац, већ са жељом да оне доспеју у руке што више читалаца и у њиховим душама изазову промене, које ће допринети колективној промени свега што на овоме свету не ваља.

Зато је важно да купујете добре књиге, јер тиме доприносите писању и штампању нових књига.

Уколико то некоме значи или причињава задовољство, све књиге купљене непосредно код мене, можете добити са посветом по жељи и са мојим потписом.

Страна 1 од 2

Наручивање

Књиге се могу наручити директно код аутора или преко следећих интернет књижара:

или купити у следећим књижарама:

  • „Плави круг“, Београд, Мајке Јевросиме 2 (код РТС на углу Таковске), 063/422273
  • „Via Media“, Београд, Господар Јованова 27, +381 11 328 6350, 060/4441455
  • „Прозор“, Краљево, Хајдук Вељкова 24, +381 36 236 347, 064/3593085

Мишљења читалаца

„Још један брилијантан допринос за одбрану истине и менталног здравља уснулог народа, који посрће из летаргичне крајности до еуфорично-ирационалних приказа својих фрустрација задобијених кроз монструозни, злочиначки, денацификациони процес «демократске транзиције». Још један величанствен допринос правог српског војног интелектуалног витеза у једном можда и последњем судбоносном невидљивом рату за опстанак народа."

др Добросав Ђелошевић


„Драги пријатељу, управо сам јутрос са колегама коментарисао твоје књиге и цртао сам те речима. Сви твоји аналитички текстови су ризница истине и надахнуће за наш уснули народ. Хвала Богу да постојиш."

др Добросав Ђелошевић


„Хвала је само реч. Догађаји иду својим током, ал' случајности не постоје. Наступа Ваше време – будите храбри, као што сте од Бога дати."

Јасна Костић


„Ти драги Светозаре ради духовно, а Космос ће одлучити када, где и како ће се то остварити према космолошким законима Ума!"

Проф. др Велимир Абрамовић


„Цењени господине професоре, у једном недавном, врло емоционално-стресном тренутку, који је резултирао и енормним крвним притиском, сетила сам се неке од ваших емисија на интернету, као и елемената из књиге Моћ подсвести, које сам врло успешно раније применила у животу. И помогло је, тада.

Сада сам напредовала. Пратећи вас, морам да кажем да сте стекли још једног великог поштоваоца. Као предавач сте изванредно ненаметљиво-убедљиви, сталожени и сасвим јасни. Сјајно, заиста. Ваша молитва за самоисцељење ми је неизмерно помогла, терапија је у току, а резултати су изванредни."

Доц др Оливера Стојановић, дипл. математичар, Мр. Сц. демографије и PhD медицинске информатике


„Све што се деси, је за нешто добро што се управо тако десило. Ја сам пресрећна да нам је "то нешто" даровало господина проф. др Светозара Радишића. Замислите само у кавој бисмо тами и даље тапкали. Ценим ја и друге ауторе на пољу просвећивања народа, али ми је проф др Светозар Радишић најсвеобухватнији, најсавременији, најразложнији онако за народ и мене лаика. Волим што сам сазнала ово што сам сазнала. Хвала Вам, проф. др Светозара Радишићу."

Nathalie Ekert


„Професор Радишић, несебично и на свакоме разумљив начин, дели своје неисцрпно знање из области вештине и метода ратовања, војних доктрина, геополитике, историје, магије, душе, духа, психе, мисли, исцељења душе и тела, природе бога и космоса итд. и доказује колико је све то међусобно повезано. Свака његова књига, чланак, аудио и видео-запис је злата вредан, за сваког ко стреми ка духовном испуњењу и трага за целовитом сликом и правим истинама света који нас окружује."

Жарко Петровић


Актуелне посете

Ко је на мрежи: 150 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is a Joomla Security extension!