Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Микрочиповање - претња достојанству и слободи

mikrocipovanje ljudi

Бројни су показатељи да се људски род налази пред још једним технолошким раскршћем. Нанотехнологија омогућава наглу хуманизацију односа на планети, квалитетнији живот, боље здравље и дуговечност свих људи, а истовремено најбогатијим људима (мегакапиталисти) ствара услове да задрже своју економску, политичку и војну надмоћ. Проблем је што о хуманизацији одлучују владари из сенке – тзв. Велики брат – и што они због пословичне похлепе настоје да створе неоробовласнички поредак (потпуну контролу људи) уместо планете благостања. Сви потези и улагања светских моћника усмерени су ка контроли људи, контроли ума и изради и продаји новог све убојитијег оружја.

Најочевиднији докази су постојање ХААРП-а, СИГИНТ-а, Абрамсове кутије, ГАМА неутрализатора и активатора, садржаја документа СТАРТ-2, јединица за виђење на даљину у Форт Миду, "Вуду ратника", јединица за парапсихолошка дејства у саставу Кфора, Института у Мериленду, буџета САД за психотронска истраживања, изјаве сведока после посета војним базама Натоа, докумената ДИА о истраживањима у СССР, Пољској и ЧССР, Војног Института Џуне – Евгеније ЛувашевнеДавиташвили, истраживања Влаиља Казначејева, Јурија Негрибицког и Александра Трофимова, примена нанотехнологије, уградња микрочипова у људски организам, тетоважа унутар RFID система, итд.

Људи су прилагођени природним космичким зрачењима, али нису отпорни на вештачка, а поготово на примену енергетских оружја и уређаја који раде на фреквенцијама субатомског подручја. Та средства, нанотехнолошки обрађена, користе се и за контролу људи.

Постоје методе и средства за заштиту од негативних зрачења и за онемогућавање електронске контроле људи и њиховог ума. Међутим, они се могу примењивати само у организованим државама, у којима је власт народна, спремна за сведимензиону одбрану, засновану на уважавању нових садржаја рата.

Цео текст у .пдф формату

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 336 гостију и нема пријављених чланова

DMC Firewall is a Joomla Security extension!