Оцена корисника:  4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Срећна вам 2023. година!

 

Sreca

Понављам се, али не дословно. Никад нисам волео преписиваче, а посебно оне који су ми се у честиткама обраћали недовољно искрено туђим речима, фразама, налепницама, сличицама и игрицама. Зато сваке године шаљем честитку коју сам сам осмислио, са истински искреним жељама од срца, да се, ипак, нешто промени, уз наше лично учешће, на боље већ у следећој години.

 

 

 

 2022. грегоријанска година је иза нас

Срећна вам ова година! Пркосећи измишљеним пандемијама и ратовима, желим вам много блиставих погледа, здравих додира, загрљаја и пољубаца! Ми смо као букет од 11.990 цветова. Шаљем вам 11.989 пољубаца и 11.989 загрљаја без иједног вируса. Ако некад будете тужни сетите се да сте у загрљају и да имате некога ко вас искрено, безусловно воли у улива вам додатну снагу да истрајете.

Истрајавам у веровању да се људи на нашој драгој Мајци Земљи убрзано освешћују и да сте ви, ваше жеље, ваша пажња, ваша воља, ваша вера, ваше позитивне мисли, ваше пробране, племените речи и деловање, доказ да нескривени оптимизам није моја пуста жеља. У години која следи треба да докажемо да смо свесни моћи своје слободне воље. Годину после ње морамо дочекати физички, енергијски, душевно и духовно снажнији, јер знамо колико су нам емоције и мисли моћне.

Поводом интернационалне Нове 2023. године и предстојећих празника (србског Божића, србско-хришћанске Нове године 2023. и старосрбске 7531. Нове године), желим свима који уђу на ову страницу, испуњење свих жеља заснованих на Љубави, Истини, Доброти, Лепоти и Слободи, уз огромну и непресушну вољу у борби за лепше и напредније сутра. Морамо истрајати следећих неколико година док се ова планетарна пошаст не савлада. Понашање пете расе у 2023. години пресудиће о судбини свих душа и о новом космичком циклусу, и посебно о томе шта остављамо у аманет деци и унуцима.

Желим свим пријатељима савршено поверење засновано на истинској љубави и бескрајну веру и жудњу, из којих настаје Слобода. Желим вам да стекнете знање и способност у остваривању благотворних, божанствених наума (на којима се заснива богатство и срећа људи). Желим да на животном путу кроз умни свемир усправни и довршени досегнете беспрекорност, те да отворите своју душу за бескрајну племенитост.

Нека вам Анђели из света апсолутне истине донесу осећај да сте заувек заштићени. Нека вам давање из љубави изнедри осећај богаћења и благостања. Желим вам да осетите трептаје самилости и дарежљивости. Нека вас Духови облика науче како да видите, чујете и осетите космичку хармонију, која вас окружује. Нека вас Динамиси воде за руку кроз животна искушења, а Херувими испуне мудрошћу. Нека вас Серафими одведу у прелепа пространства, која још не слутите. Желим да осетите присутност свог Анђела чувара. Нека се у овој години за још један велики корак приближимо Новом златном добу.

Желим вам свима, остваривање снова на јави и дане препуне благости, радости, топлине и осмеха.

Највише ћемо допринети бољем сутра мењањем себе. Замислите како би изгледао свет, када би свако од нас постао боља душа у односу на 2022. годину.


Нека вас срећа свуда прати! Нека вас воле омиљене особе и посебно оне које ви волите, баш као што Доброта и Стрпљивост воле Љубав!
Здрави били! У добру се налазили! Срећа вам тихо певала омиљене песме! Нека вам 2023. година буде боља од свих претходних!

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 117 гостију и нема пријављених чланова

Our website is protected by DMC Firewall!