Оцена корисника:  0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Србима суди језуитско-вавилонско-мормонска елита

MormoniНа пресуду Хашког трибунала није реaговала власт Републике Србије, као да је прижељкивала такав исход.

Догодило се то, можда баш зато што је председнику Србије Борису Тадићу све јасно, чак и у планетарним оквирима. Заиста нико у свету, ко је просечно информисан, не сумња да Планетом владају мегакапиталисти из старих капиталистичких породица Рокфелер, Ротшилд, Карнеги, Форд, Ањели, и нових породица Вандербилт, Астор и Гејтс. Познато је да њихови интереси одлучују о границама, протоку капитала, трговини оружјем (дрогама, белим робљем...), ратовима, председницима држава, генералима... Они издржавају тзв. финансијере попут Џорџа Сороша, Роберта Рубина, Алена Гринспена и Лоренса Самерса. Њихове марионете поигравају се судбином људског рода, пред очима свих који прате светске процесе, седе у трилатералним институцијама као што су Савет безбедности, група „Г-8”, НАТО, ОЕБС, Контакт-групе... Тамо се договарају како да освоје, присвоје и усвоје преостале просторе и ресурсе и контролишу опљачкане народе.

Зато није чудно што је поводом смрти Ибрахима Ругове Кондолиза Рајс рекла: „САД су изгубиле великог пријатеља – САД ће и даље радити са свим људима Косова”. Да није заслепљена амбицијама и да јој је важна истина узела би у обзир да је Ибрахим Ругова 26. септембра 2001, само 15 дана после терористичких напада у Њујорку, за „Интар тас” изјавио: „ОВК је уз Осаму бин Ладена”. Чија је то игра и зашто су Американци пречули глас непријатеља? Познато је да је Џорџ Буш Јуниор, због бизниса, омогућио породици Осама бин Ладена да напусти САД непосредно после напада на њујоршке „близнакиње” и да је допустио компанији Уједињених Арапских Емирата да преузме главнину послова у лукама Њујорка, Њу Џерсија, Филаделфије, Балтимора, Мајамија и Њу Орлеанса. Бизнис је чудо! Истовремено исти Буш јури уз помоћ НАТО снага и његових судова сваког Србина који се усудио да брани своју отаџбину од агресора.

Све је јасно: Србима суди језуитско-вавилонско-мормонска елита, ради профита, простора и ресурса. Отуд два суђења у Хагу. Једно у којем се наводно суди појединцима, а не народу, друго где се суди држави (што значи народу) на основу суђења појединцима. И није то заврзлама, није то рашомон – то је планетарни мегакапиталистички злочин, у којем (са)учествују и српски подлаци, примањем крвавих пара из руку окрвављених српском крвљу.

Актуелне посете

Ко је на мрежи: 306 гостију и нема пријављених чланова

Our website is protected by DMC Firewall!